Basisles flitsen

Heel veel mensen vinden flitsen niet mooi of moeilijk terwijl flitslicht  je foto’s soms veel beter kunnen maken. Deze theorieles is een onderdeel van de gevordendencursus maar kan los gevolgd worden.

Deze les kan gevolgd worden door mensen met een kleine flitser die op de camera zit, maar je haalt het meeste uit de cursus als je in bezit bent van een losse flitser.

Ik behandel oa:

welke flitsystemen

ingebouwde flitser

Externe flitsers

klein stukje studioflitsers

Indirect flitsen

Flitsen op het 1e gordijn Flitsen op het 2e gordijn

Strobist flitsen

Kosten van een losse les 39 euro . Les start om 19.30 uur tot 21.30 uur.

De aanmelding is pas definitief als het cursusgeld is ontvangen.

Mocht de betaling na 1 week niet binnen zijn vervalt de reservering en kan een ander op de plaats komen. Indien een workshop is volgeboekt, kan men eventueel op de reservelijst geplaatst worden.

Annuleren Tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de workshop of cursus is annulering mogelijk, het cursusbedrag zal dan teruggestort worden. Daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd. Indien de workshop bij onvoldoende deelname of onvoorziene omstandigheden wordt afgelast, zal het reeds betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk worden teruggestort, of wordt er in overleg een alternatieve datum gezocht.

Vervanging Indien een deelnemer verhinderd is om aan de workshop deel te nemen, kan hij/zij de plek door iemand anders laten innemen. Dit dient tot uiterlijk 2 dagen voor de workshop gemeld te worden. Het betaalde workshop bedrag zal niet worden teruggestort. Mocht een deelnemer van de reservelijst voor de bewuste workshop de opengevallen plaats kunnen innemen, zal het volledige cursusgeld worden teruggestort.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze cursus kun je het beste contact met me opnemen. Je kunt me bellen op 0599-850902 of je gegevens achterlaten via het formulier hieronder.

Agenda voor deze cursus

Datum Capaciteit
19 juni 2019 volgeboekt
8 oktober 2019 voldoende

Recensies

Een aanrader voor elke beginner die meer uit zijn camera wil halen dan de automatische stand.

Ik ben weer wat wijzer geworden en zeker van plan om een vervolgcursus te gaan doen.

Het leukste vond ik de dierentuin, waar ik alles wat ik geleerd heb in praktijk kon brengen.

Heel fijn dat je de theorie voor je hebt liggen waarbij je je eigen aantekeningen kunt maken.

87 Bekijk alle recensiesop marktplaats.nl