Alle cursussen

Basiscursus Fotografie II

Deze cursus sluit naadloos aan op de Basiscursus en kan in zijn geheel gevolgd worden of in losse lessen. De cursus bestaat uit vijf lessen waarvan in de eerste vier verschillende takken van fotografie worden besproken.

  • available light
  • portret
  • landschap
  • Flitsen voor gevorderden

De vijfde les bestaat uit het beoordelen van alle gemaakte opdrachten. Wil je de lessen apart volgen, dat kan ook. De opdrachten worden dan oefeningen en deze worden niet in een laatste les beoordeeld. Kijk voor meer info over de losse lessen verder op de site.

In deze cursus ga ik niet meer in op de basis. Men moet de camera goed kennen en begrippen als over en onderbelichting, diafragma, sluitertijd etc kunnen beheersen. Oorzaak en gevolg kennen. Mocht dat niet het geval zijn is het beter om de Basis cursus eerst te volgen of als je het al eens geleerd hebt maar vergeten bent de Opfriscursus. Zonder de basisbegrippen goed te kunnen toepassen is het niet raadzaam deze gevorderdencursus te volgen. Bij twijfel neem gerust contact op.

Kosten 160 euro voor de hele cursus. Lessen worden ’s avonds gegeven van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur.

Vanaf zaterdag 7 November tot en met zondag 24 November ben ik niet aanwezig maar in het buitenland. Ik kan dan dus niet antwoorden. Maandag 25 November beantwoord ik alle aanvragen en vragen in volgorde van binnenkomst. Met vriendelijke groet,

Karen Klein

De aanmelding is pas definitief als het cursusgeld is ontvangen.

Mocht de betaling na 1 week niet binnen zijn vervalt de reservering en kan een ander op de plaats komen. Indien een workshop is volgeboekt, kan men eventueel op de reservelijst geplaatst worden.

Annuleren Tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de workshop of cursus is annulering mogelijk, het cursusbedrag zal dan teruggestort worden. Daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd. Indien de workshop bij onvoldoende deelname of onvoorziene omstandigheden wordt afgelast, zal het reeds betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk worden teruggestort, of wordt er in overleg een alternatieve datum gezocht.

Vervanging Indien een deelnemer verhinderd is om aan de workshop deel te nemen, kan hij/zij de plek door iemand anders laten innemen. Dit dient tot uiterlijk 2 dagen voor de workshop gemeld te worden. Het betaalde workshop bedrag zal niet worden teruggestort. Mocht een deelnemer van de reservelijst voor de bewuste workshop de opengevallen plaats kunnen innemen, zal het volledige cursusgeld worden teruggestort.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze cursus kun je het beste contact met me opnemen. Je kunt me bellen op 0599-850902 of je gegevens achterlaten via het formulier hieronder.

Agenda voor deze cursus

Datum Capaciteit
15 januari 2020 volgeboekt

Recensies

Een aanrader voor elke beginner die meer uit zijn camera wil halen dan de automatische stand.

Ik ben weer wat wijzer geworden en zeker van plan om een vervolgcursus te gaan doen.

Het leukste vond ik de dierentuin, waar ik alles wat ik geleerd heb in praktijk kon brengen.

Heel fijn dat je de theorie voor je hebt liggen waarbij je je eigen aantekeningen kunt maken.

87 Bekijk alle recensiesop marktplaats.nl