Basiscursus Fotografie II

Deze cursus sluit naadloos aan op de Basiscursus en kan in zijn geheel gevolgd worden of in losse lessen. De cursus bestaat uit vijf lessen waarvan in de eerste vier verschillende takken van fotografie worden besproken.

  • available light
  • portret
  • landschap
  • Flitsen voor gevorderden

De vijfde les bestaat uit het beoordelen van alle gemaakte opdrachten. Wil je de lessen apart volgen, dat kan ook. De opdrachten worden dan oefeningen en deze worden niet in een laatste les beoordeeld. Kijk voor meer info over de losse lessen verder op de site.

In deze cursus ga ik niet meer in op de basis. Men moet de camera goed kennen en begrippen als over en onderbelichting, diafragma, sluitertijd etc kunnen beheersen. Oorzaak en gevolg kennen. Mocht dat niet het geval zijn is het beter om de Basis cursus eerst te volgen of als je het al eens geleerd hebt maar vergeten bent de Opfriscursus. Zonder de basisbegrippen goed te kunnen toepassen is het niet raadzaam deze gevorderdencursus te volgen. Bij twijfel neem gerust contact op.

Kosten 150 euro voor de hele cursus.

Lessen worden ’s avonds gegeven van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur

Meer informatie

Voor meer informatie over deze cursus kun je het beste contact met me opnemen. Je kunt me bellen op 0599-850902 of je gegevens achterlaten via het formulier hieronder.

Agenda voor deze cursus

Datum Capaciteit
4 september 2018 beperkt

Recensies

Een aanrader voor elke beginner die meer uit zijn camera wil halen dan de automatische stand.

Ik ben weer wat wijzer geworden en zeker van plan om een vervolgcursus te gaan doen.

Het leukste vond ik de dierentuin, waar ik alles wat ik geleerd heb in praktijk kon brengen.

Heel fijn dat je de theorie voor je hebt liggen waarbij je je eigen aantekeningen kunt maken.

87 Bekijk alle recensiesop marktplaats.nl