Macrofotografie

Deze cursus is een combinatie van theorie en praktijk. Vandaar dat het ook bij de cursussen en bij de workshops word vermeld.

Je hebt voor het volgen van deze cursus/workshop geen dure macrolens nodig om mee te kunnen doen. Deze cursus/workshop kan door iedereen met een camera gevolgd worden. Heb je een compact is het mogelijk, met een hybride met een voorzetlens of als je met een spiegelreflex hebt kun je deze workshop ook met de voorzetfilters volgen. Heb je wel een macrolens is het natuurlijk helemaal mooi.

In deze workshop ga je ruiken aan de “close-up” fotografie of de macro fotografie. Ik laat jullie zien wat de mogelijkheden met jouw apparatuur zijn en laat je dingen fotograferen die je thuis heel makkelijk
ook kan doen.

We beginnen met een stukje theorie en gaan met deze opgedane kennis twee aan twee dit in de praktijk te brengen. We werken met 2 aparte settings en tijdens de workshop wordt er gewisseld.

Deze workshop wordt ’s avonds gegeven van 19 tot 22 uur in de cursusruimte aan de Hoofdstraat 18 te Buinerveen

Kosten 55 euro p/p
Max. 4 personen

Meer informatie

Voor meer informatie over deze cursus kun je het beste contact met me opnemen. Je kunt me bellen op 0599-850902 of je gegevens achterlaten via het formulier hieronder.

Agenda voor deze cursus

Datum Capaciteit
19 september 2018 voldoende

Recensies

Een aanrader voor elke beginner die meer uit zijn camera wil halen dan de automatische stand.

Ik ben weer wat wijzer geworden en zeker van plan om een vervolgcursus te gaan doen.

Het leukste vond ik de dierentuin, waar ik alles wat ik geleerd heb in praktijk kon brengen.

Heel fijn dat je de theorie voor je hebt liggen waarbij je je eigen aantekeningen kunt maken.

87 Bekijk alle recensiesop marktplaats.nl