Alle cursussen

Reisfotografie

Wat is leuker als op reis of op vakantie gaan? Nieuwe culturen, prachtige landschappen, pittoreske dorpjes, alles wordt op de gevoelige plaat vastgelegd. Eenmaal thuisgekomen vallen de foto’s toch vaak
tegen.

Deze cursus is bedoeld als hulpmiddel voor het maken van betere vakantie en reisfoto’s. Het zorgt er voor dat je meer inzicht krijgt in de camera en dat je foto’s meer de werkelijkheid gaan weergeven.

Ik heb zelf vroeger veel gereisd en ben ook door schade en schande wijs geworden. Veel tips en trucs om je foto’s te krijgen zoals je ook daadwerkelijk wilt hebben. Geen Photoshop, maar heel bewust fotograferen, zodat foto’s manipuleren niet aan de orde is.

Deze theoriecursus bestaat uit 1 groepsles die ’s avonds van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur word gegeven. Kosten groepsles (max 8 personen) 39 euro.

De aanmelding is pas definitief als het cursusgeld is ontvangen.

Mocht de betaling na 1 week niet binnen zijn vervalt de reservering en kan een ander op de plaats komen. Indien een workshop is volgeboekt, kan men eventueel op de reservelijst geplaatst worden.

Annuleren Tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de workshop of cursus is annulering mogelijk, het cursusbedrag zal dan teruggestort worden. Daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd. Indien de workshop bij onvoldoende deelname of onvoorziene omstandigheden wordt afgelast, zal het reeds betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk worden teruggestort, of wordt er in overleg een alternatieve datum gezocht.

VervangingIndien een deelnemer verhinderd is om aan de workshop deel te nemen, kan hij/zij de plek door iemand anders laten innemen. Dit dient tot uiterlijk 2 dagen voor de workshop gemeld te worden. Het betaalde workshop bedrag zal niet worden teruggestort. Mocht een deelnemer van de reservelijst voor de bewuste workshop de opengevallen plaats kunnen innemen, zal het volledige cursusgeld worden teruggestort.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze cursus kun je het beste contact met me opnemen. Je kunt me bellen op 0599-850902 of je gegevens achterlaten via het formulier hieronder.

Agenda voor deze cursus

Datum Capaciteit
11 mei 2020 beperkt

Recensies

Een aanrader voor elke beginner die meer uit zijn camera wil halen dan de automatische stand.

Ik ben weer wat wijzer geworden en zeker van plan om een vervolgcursus te gaan doen.

Het leukste vond ik de dierentuin, waar ik alles wat ik geleerd heb in praktijk kon brengen.

Heel fijn dat je de theorie voor je hebt liggen waarbij je je eigen aantekeningen kunt maken.

87 Bekijk alle recensiesop marktplaats.nl