Landschapsfotografie

Bijna iedereen die met een camera fotografeert wil mooie of indrukwekkende landschappen fotograferen. Maar vaak ziet je foto er lang niet zo mooi of indrukwekkend uit als je bedoelde. Een workshop landschapsfotografie helpt je om deze kloof te overbruggen.

Belangrijker dan wáár de workshop plaatsvindt is de technische verdieping die deze workshop biedt. Leer meer over hoe je met een landschapsfoto sfeer kunt overbrengen, over hoe je je lenzen en statief optimaal kunt gebruiken, en over zaken als perspectief, gebruik van filters etc.

Zorg voor kleding, een regenjas (afhankelijk van de weersvoorspellingen) en goede schoenen. Alle lenzen zijn geschikt voor landschapsfotografie. Statief meebrengen is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Heb je filters neem deze dan mee.

De workshop is geschikt voor alle camera’s, maar camera’s die handmatig zijn in te stellen zijn aan te raden. De workshop begint om 08.00uur. Vanaf 7.45 ben je welkom in de cursusruimte in Buinerveen voor koffie en thee en daarna vertrekken we meteen naar het startpunt in de bossen van Borger-Odoorn ( 10 min. rijden).

Duur ongeveer 4 uur.
Kosten 55 euro
Max. 10 deelnemers

De aanmelding is pas definitief als het cursusgeld is ontvangen.

Mocht de betaling na 1 week niet binnen zijn vervalt de reservering en kan een ander op de plaats komen. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop ontvangt u een mail met aanvullende informatie (routebeschrijving e.d.). Indien een workshop is volgeboekt, kan men eventueel op de reservelijst geplaatst worden.

Annuleren Tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de workshop of cursus is annulering mogelijk, het cursusbedrag zal dan teruggestort worden. Daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd. Indien de workshop bij onvoldoende deelname of onvoorziene omstandigheden wordt afgelast, zal het reeds betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk worden teruggestort, of wordt er in overleg een alternatieve datum gezocht.

Vervanging Indien een deelnemer verhinderd is om aan de workshop deel te nemen, kan hij/zij de plek door iemand anders laten innemen. Dit dient tot uiterlijk 2 dagen voor de workshop gemeld te worden. Het betaalde workshop bedrag zal niet worden teruggestort. Mocht een deelnemer van de reservelijst voor de bewuste workshop de opengevallen plaats kunnen innemen, zal het volledige cursusgeld worden teruggestort.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze workshop kun je het beste contact met me opnemen. Je kunt me bellen op 0599-850902 of je gegevens achterlaten via het formulier hieronder.

Agenda voor deze workshop

Datum Capaciteit
31 augustus 2019 beperkt

Recensies

Een aanrader voor elke beginner die meer uit zijn camera wil halen dan de automatische stand.

Ik ben weer wat wijzer geworden en zeker van plan om een vervolgcursus te gaan doen.

Het leukste vond ik de dierentuin, waar ik alles wat ik geleerd heb in praktijk kon brengen.

Heel fijn dat je de theorie voor je hebt liggen waarbij je je eigen aantekeningen kunt maken.

87 Bekijk alle recensiesop marktplaats.nl