Dierenpark Nordhorn

De dierentuin In Nordhorn ( Duitsland) ligt op ongeveer 30 min. vanaf Emmen. Deze dierentuin is kleinschalig  en je kunt heel dicht bij de dieren komen. De toegangsprijs zeer vriendelijk ( 9,50 euro en het   parkeren is gratis)

In deze workshop gaan we oefenen met:

  • sluitertijd voorkeuze
  • diafragma voorkeuze
  • +/- correctie
  • Hoe laat ik dat storende glas of tralies mijn foto’s niet verpesten?
  • En het belangrijkste “fotografisch inzicht”

Deze workshop sluit naadloos aan op de Basiscursus I die wordt gegeven. Alles wordt verteld naar aanleiding van foto voorbeelden zodat dit wat sneller duidelijk is. Bovendien krijg je alles wat die dag geleerd is, na afloop van de dag op papier mee, zodat je verder zelf kunt oefenen.

  • Aanvang: 10 voor 09.00 uur voor de ingang van het park. (9 uur gaan we naar binnen)
  • Meenemen: spiegelreflex of hybride/bridge camera waarop handmatige instellingen mogelijk zijn
  • Duur:  Tot ongeveer 14 uur.
  • Aantal deelnemers:  max. 12
  • Kosten € 55,00 (excl. toegang dierentuin 9,50 euro) Parkeren gratis

De aanmelding is pas definitief als het cursusgeld is ontvangen.

Mocht de betaling na 1 week niet binnen zijn vervalt de reservering en kan een ander op de plaats komen. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop ontvangt u een mail met aanvullende informatie (routebeschrijving e.d.). Indien een workshop is volgeboekt, kan men eventueel op de reservelijst geplaatst worden.

Annuleren Tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de workshop of cursus is annulering mogelijk, het cursusbedrag zal dan teruggestort worden. Daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd. Indien de workshop bij onvoldoende deelname of onvoorziene omstandigheden wordt afgelast, zal het reeds betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk worden teruggestort, of wordt er in overleg een alternatieve datum gezocht.

Vervanging Indien een deelnemer verhinderd is om aan de workshop deel te nemen, kan hij/zij de plek door iemand anders laten innemen. Dit dient tot uiterlijk 2 dagen voor de workshop gemeld te worden. Het betaalde workshop bedrag zal niet worden teruggestort. Mocht een deelnemer van de reservelijst voor de bewuste workshop de opengevallen plaats kunnen innemen, zal het volledige cursusgeld worden teruggestort.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze workshop kun je het beste contact met me opnemen. Je kunt me bellen op 0599-850902 of je gegevens achterlaten via het formulier hieronder.

Agenda voor deze workshop

Datum Capaciteit
29 juni 2019 beperkt
5 oktober 2019 voldoende

Recensies

Een aanrader voor elke beginner die meer uit zijn camera wil halen dan de automatische stand.

Ik ben weer wat wijzer geworden en zeker van plan om een vervolgcursus te gaan doen.

Het leukste vond ik de dierentuin, waar ik alles wat ik geleerd heb in praktijk kon brengen.

Heel fijn dat je de theorie voor je hebt liggen waarbij je je eigen aantekeningen kunt maken.

87 Bekijk alle recensiesop marktplaats.nl