Locatie Portretfotografie

Lijkt het je leuk om betere portretfoto’s te maken? Iedere vrijetijdsfotograaf maakt tegenwoordig portretfoto’s. Van je partner, de kinderen die zo leuk aan het spelen zijn, zoon op zijn eerste brommer etc. Er zijn verschrikkelijk veel mogelijkheden, maar vaak zitten er toch een heleboel foto’s tussen waar je niet tevreden over bent.

De workshop portret fotografie voor beginners brengt daar verandering in.

We gaan op een locatie in de buurt fotograferen met een klein groepje van max. 6 personen. Het is de bedoeling dat er iedere keer 1 fotograaf is, 1 model en de andere 3 zijn assistenten. Dit rouleert uiteraard. Jullie moeten als team gaan samenwerken. Dit is heel leerzaam omdat je het uit verschillende oogpunten kunt zien. Als model, als fotograaf en als assistent. Zo leer je heel snel te zien en daarna te kunnen handelen. Er word gewerkt met bestaand licht. Je leert gebruik te maken van reflectieschermen en een diffuser.

Je moet in bezit zijn van een spiegelreflex met een matig teleobjectief tot ongeveer 150 mm of een hybride/bridgecamera waarmee je handmatig het diafragma kunt instellen en een volledig opgeladen accu.

  • Start 10 uur in de cursusruimte voor een kleine theorieles met koffie/thee
  • Praktijk gedeelte op locatie van ongeveer 11 uur tot ongeveer 16.30 uur
  • Maximaal 6 personen (minimaal 4)
  • Lunch/ drinken niet inbegrepen
  • Opgeven per mail of even bellen
  • Kosten 109 euro ( 10 uur tot ongeveer 16.30 uur)

De aanmelding is pas definitief als het cursusgeld is ontvangen.

Mocht de betaling na 1 week niet binnen zijn vervalt de reservering en kan een ander op de plaats komen. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de workshop ontvangt u een mail met aanvullende informatie (routebeschrijving e.d.). Indien een workshop is volgeboekt, kan men eventueel op de reservelijst geplaatst worden.

Annuleren Tot uiterlijk 6 weken voor aanvang van de workshop of cursus is annulering mogelijk, het cursusbedrag zal dan teruggestort worden. Daarna is het volledige cursusgeld verschuldigd. Indien de workshop bij onvoldoende deelname of onvoorziene omstandigheden wordt afgelast, zal het reeds betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk worden teruggestort, of wordt er in overleg een alternatieve datum gezocht.

Vervanging Indien een deelnemer verhinderd is om aan de workshop deel te nemen, kan hij/zij de plek door iemand anders laten innemen. Dit dient tot uiterlijk 2 dagen voor de workshop gemeld te worden. Het betaalde workshop bedrag zal niet worden teruggestort. Mocht een deelnemer van de reservelijst voor de bewuste workshop de opengevallen plaats kunnen innemen, zal het volledige cursusgeld worden teruggestort.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze workshop kun je het beste contact met me opnemen. Je kunt me bellen op 0599-850902 of je gegevens achterlaten via het formulier hieronder.

Agenda voor deze workshop

Datum Capaciteit
18 mei 2019 volgeboekt
14 september 2019 voldoende

Recensies

Een aanrader voor elke beginner die meer uit zijn camera wil halen dan de automatische stand.

Ik ben weer wat wijzer geworden en zeker van plan om een vervolgcursus te gaan doen.

Het leukste vond ik de dierentuin, waar ik alles wat ik geleerd heb in praktijk kon brengen.

Heel fijn dat je de theorie voor je hebt liggen waarbij je je eigen aantekeningen kunt maken.

87 Bekijk alle recensiesop marktplaats.nl